Laiffi-toimintaan

Laiffi-illat ja Laiffi-pienryhmät

Laiffi on Vapiksen nuorten yhteisö, jossa nuoret pääsevät kohtaamaan sekä Jumalaa että toisiaan. Toiminta koostuu sekä Laiffi-nuortenilloista, että Laiffi-pienryhmistä.

Laiffi-nuortenilloissa pääsee kuuntelemaan opetuksia ja todistuksia, ylistämään Jumalaa ja hengailemaan kera herkkujen. Pienryhmissä jaetaan elämästä, tutkitaan Raamattua sekä ylistetään ja rukoillaan kuten Laiffi-illoissa. Ryhmäkerroilla tämä kaikki toteutuu kuitenkin pienemmissä ryhmissä, jolloin nuorten on mahdollista kokea vielä henkilökohtaisemmin kasvua uskossa sekä löytää omia lahjojaan ja kykyjään palvella lähimmäisiään.

Sekä Laiffi-nuortenillat että Laiffi-pienryhmät kokoontuvat Vapiksella uudessa Holvi-nuorisotilassa perjantaisin klo 18-20.30, nuortenillat joka toinen viikko ja pienryhmät joka toinen. Mikäli sinussa heräsi kysymyksiä liittyen Laiffi-toimintaan tai haluat liittyä pienryhmään, ota yhteyttä Tampereen Vapaakirkon nuorisotyöntekijöihin Mohamad (Momo) Jawadiin (045-668 8343). Tervetuloa mukaan!

Näkymme on, että vuonna 2020 seurakuntamme tavoittaa 2020 lasta ja nuorta ja heidän perheensä.

• Puutarhakatu 17, 33210 TAMPERE
  • 0400 277 334