Laiffi-toimintaan

Laiffi-illat ja Laiffi-pienryhmät

Laiffi on Vapiksen nuorten yhteisö, jossa nuoret pääsevät kohtaamaan sekä Jumalaa että toisiaan. Toiminta koostuu sekä Laiffi-nuortenilloista että Laiffi-pienryhmistä. Teemana Laiffissa syksyllä 2018 on Elinvoimaisuus, mikä näkyy sekä nuorteniltojen opetuksissa että pienryhmissä tapahtuvan Raamatun tutkimisen pohjana.

Laiffi-nuortenilloissa pääsee kuuntelemaan opetuksia ja todistuksia, ylistämään Jumalaa ja hengailemaan kera herkkujen. Pienryhmissä jaetaan elämästä, tutkitaan Raamattua sekä ylistetään ja rukoillaan kuten Laiffi-illoissa. Ryhmäkerroilla tämä kaikki toteutuu kuitenkin pienemmissä ryhmissä, jolloin nuorten on mahdollista kokea vielä henkilökohtaisemmin kasvua uskossa sekä löytää omia lahjojaan ja kykyjään palvella lähimmäisiään.

Sekä Laiffi-nuortenillat että Laiffi-pienryhmät kokoontuvat Vapiksella Hildénsalissa perjantaisin klo 18-20.30, nuortenillat joka toinen viikko ja pienryhmät joka toinen. Mikäli sinussa heräsi kysymyksiä liittyen Laiffi-toimintaan tai haluat liittyä pienryhmään, ota yhteyttä Tampereen Vapaakirkon nuorisotyöntekijöihin Mohamad (Momo) Jawadiin (045-668 8343) tai Mikko Ohra-ahoon (050-406 5286). Tervetuloa mukaan!

Näkymme on, että vuonna 2020 seurakuntamme tavoittaa 2020 lasta ja nuorta ja heidän perheensä.

• Puutarhakatu 17, 33210 TAMPERE
  • 0400 277 334